Аерогриль – це кухонний прилад, який готує їжу за допомогою гарячого повітря, яке циркулює у вихрових потоках. Він володіє рівномірним розподілом тепла і дозволяє готувати страви без або з мінімальною кількістю олії. Аерогриль має галогенний нагрівач або ТЕН, вентилятор і панель керування. Він дозволяє готувати страви швидко та без пригоряння, зберігаючи смак і корисні властивості продуктів. Однак, він вимагає більше часу для приготування порівняно з іншими кухонними приладами, та має деякі обмеження у розмірі чаші. При виборі аерогрилю важливо звернути увагу на тип нагрівального елементу, потужність, об’єм чаші, матеріали виготовлення та наявність додаткових функцій, таких як регулювання температури та програми приготування. Аерогриль може бути використаний для смаження, випікання, запікання, стерилізації банок та сушіння ягід і фруктів. Він відрізняється від мультиварки тим, що гаряче повітря циркулює зверху, що дозволяє ідеально просмажити м’ясо та рибу.

Опублікувати у
Новини України
Готуємо з розумом: гід покупця з вибору аерогрилю
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Новини України
МЗС відреагувало на нові репресії Росії проти кримських татар
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини України
Лисак анонсував створення Ради оборони в Одесі
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини України
Атаки росіян під Добропіллям захлинулися – Азов
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини України
МЗС відреагувало на нові репресії Росії проти кримських татар
Опубліковано
admin

Росіяни засудили працівника Запорізької АЕС до 16 років колонії
