Міжнародна група вчених провела огляд понад 70 наукових досліджень і виявила, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони встановили, що навіть невелике регулярне споживання обробленого м’яса збільшує ризик виникнення діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідники також вивчали вплив споживання солодких газованих напоїв і трансжирів на здоров’я. Виявилося, що споживання обробленого м’яса має найгірші наслідки. Наприклад, один хот-дог на день може збільшити ризик діабету на 11% і раку товстої кишки на 7%. Дослідження показало, що навіть невелика кількість обробленого м’яса, солодких газованих напоїв і трансжирів щодня може підвищити ризик серйозних хронічних хвороб. Вчені закликають обмежити споживання таких продуктів у раціоні, оскільки вони можуть призвести до серйозних наслідків для здоров’я.

Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Технології
До Сонячної системи наближається міжзоряний об’єкт 3I/Atlas
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
ШІ допоміг завагітніти жінці після 18 років спроб
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
Забруднення повітря пов’язали з мутаціями, що спричиняють рак легенів
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини світу
Саміт Молдова-ЄС засудив війну РФ і вимагає вивести війська з Придністров’я
Опубліковано
admin

10 років Національній поліції: Ігор Клименко вручив державні нагороди
